I.

Republica Ungară în conformitate cu normele generale Schengen încheie acorduri de reprezentare cu alte state membre. Elementul de bază ai acestor acorduri este că cererea de viză Schengen de tip A şi C cu o şedere de pînă la 90 de zile pentru ţările contractante poate fi depusă în reprezentanţă.

La Centrul Comun de Vize puteţi să depuneţi actele pentru o viză Schengen pe termen scurt (A, C), în cazul în care doriţi să călătoriţi în Austria, Belgia, Danemarca, Elveţia, Estonia, Finlanda, Grecia, Letonia, Luxemburg, Olanda, Slovenia, Suedia sau Ungaria.

Procesarea vizei pentru aceste ţări va avea loc conform practicilor generale Schengen. Vizele emise la reprezentanţa Ungariei sînt echivalente cu vizele eliberate de ţara care este reprezentată. În cazul călătoriei în altă ţară decît cele enumerate mai sus, vă rugăm să vă adresaţi în mod direct la Ambasada ţării, pe care doriţi să o vizitaţi. Pentru a obţine informaţii mai detaliate despre ţara pe care doriţi să o vizitaţi vă rugăm să alegeţi drapelul respectiv:

 

Austria

 

Belgia

 

 

Ungaria

 

 

Grecia

 

Danemarca

 

 

Letonia

 

Luxemburg

 

 

Olanda

 

 

Slovenia

 

 

Finlanda

 

 Suedia

 

 

Suedia

 

Эстония

 

 

 

La momentul de faţă, în cazul cererii de viză pentru Austria, Belgia, Danemarca, Elveţia, Estonia, Finlanda, Grecia, Letonia, Luxemburg, Olanda, Slovenia, Suedia şi Ungaria decizia va fi luată de către consulul Ungariei în cadrul Centrului Comun de Vize. Formularul este comun pentru toate ţările enumerate.

 

II.

ORELE DE LUCRU

Depunerea cererilor de viză:

luni-joi : 08.00-15.00
vineri:    08.00-13.00

Eliberarea paşapoartelor:

luni-joi: 15.00-16.00
vineri:   13.00-14.00

Primirea solicitanţilor de viză tip D şi cu alte întrebări consulare (doar pentru clienţii Ambasadei Ungariei):

luni-joi: 15.00-16.30

Zile de odihnă:

Sîmbătă - duminică

en | ru
2017 Centrul Comun de Vize, Republica Moldova